De Klankbordgroep boog zich donderdag 21 juli over de Mantelzorg. Het onderwerp was het enige op de agenda. Maar daarover bleek in zaal Concordia genoeg te bespreken. 

In de klankbordgroep praten gewone burgers vier keer per jaar met elkaar over alle actuele sociale onderwerpen In Brunssum. Dat lukte niet zo goed in de afgelopen twee jaren, voorla door Corona. Nu voor de zomervakantie kon echter de draad weer opgepakt worden.

Er viel heel wat te bespreken over mantelzorg. Wanneer ben je mantelzorger? Hoeveel mantelzorgers zijn er eigenlijk in Brunssum? Waarom vraagt maar de helft van het aantal geregistreerde mantelzorgers bij het Steunpunt Mantelzorg het mantelzorgcompliment aan? Moet het mantelzorgcompliment niet anders? Het was kortom een informatieve bijeenkomst die hopelijk leidt tot idee├źn en acties.

Wil je ook meepraten? Heb je onderwerpen die van belang zijn? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.