Tijdens “De Internationale Dag Van De Armoede” 17 oktober 2019 staan we in Limburg gezamenlijk op tegen armoede en de gevolgen daarvan. Ook in Brunssum doen we mee. Er wordt samen gekookt, gegeten en nagedacht hoe we armoede en de gevolgen daarvan kunnen aanpakken.

U bent van harte uitgenodigd om mee te doen aan de activiteiten, het gesprek aan te gaan of een hapje te eten.

Wat gaan we doen: Hap & Stap, kienen, speelgoed inzamelen.

Waar: Lindeplein, Brikke Oave, Weller, Open inloop ZIT, ISDBOL

Hoe laat: Om 14:00 uur trapt wethouder Servie L’Espoir in de Brikke Oave af. Dan wordt uitleg gegeven over de activiteiten. Om 14:30 uur starten de gratis activiteiten. Rond 16:30 uur vindt voor de deelnemers een loterij plaats met leuke prijsjes voor jong en oud.

U kunt deelnemen aan;

  • Hap & Stap; bezoek verschillende locaties met een leuke activiteit en een hapje of drankje. Een overzicht van de locaties wordt uitgedeeld bij de soepbus op het Lindeplein.
  • Bij ISDBOL wordt speelgoed ingezameld dat op een later moment uitgedeeld wordt aan gezinnen met een smalle beurs. U kunt maximaal 3 stuks speelgoed inleveren (speelgoed graag compleet en schoon).
  • Kienen in de Brikke Oave; om 14:30 uur en 15:30 uur (vol is vol).
  • Lindeplein; geniet van een lekkere kop soep bij de Soepbus van het Leger des Heils en ga het gesprek aan.

Bij de start ontvangt u een stempelkaart voor het bezoek aan de verschillende locaties. Die kunt u inleveren om aan het eind van de middag mee te doen aan de loterij.

https://depijler.nl/armoede-projecten/introductie